BALFIN GROUP IS DISTINGUISHED FOR LARGE INVESTMENTS IN CONSTRUCTION FIELD..

BALFIN GROUP, THE BIGGEST INVESTMENT GROUP IN ALBANIA AND THE STRONGEST IN BALKAN IS DISTINGUISHED FOR LARGE INVESTMENTS IN CONSTRUCTION FIELD.

Balfin

Balfin Group

is distinguished
for large investments in
construction field.

Grupi Balfin, grupi me i madh investimeve ne Shqiperi
dhe nga me te fuqishmit ne Ballkan shquhet per
investimet e medha ne fushen e ndertimit. Ky grup filloi
aktivitetin ne fushen e ndertimit ne fillim te viteve 2000
duke u fokusuar fillimisht ne ndertimet e hapesirave

Grupi Balfin, grupi me i madh investimeve ne Shqiperi
dhe nga me te fuqishmit ne Ballkan shquhet per
investimet e medha ne fushen e ndertimit. Ky grup filloi
aktivitetin ne fushen e ndertimit ne fillim te viteve 2000
duke u fokusuar fillimisht ne ndertimet e hapesirave

Tirana Bank

është banka e parë
me kapital
tërësisht privat në

Shqipëri.Ajo u themelua me 1996 dhe gjatë kësaj periudhe ka patur një zhvillim të madh, duke shtrirë degët e saj në të gjithë Shqipërinë. Sot ajo është konsoliduar në treg, duke ofruar një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh, që u përgjigjen me së miri kërkesave të klienteve të saj

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Phone: +355 44509250


Contact

  • Address:
  • St ‘Papa Gjon Pali II’, ABA Business Center,
    11th Floor, Tirana, Albania

Corporate Presentation

© Copyright 2019 Balfin Investment Group All Rights Reserved.webmail mirëmbajtur nga Landmark