Energji
Slider
Energji

Albanian Energy Supplier është themeluar në vitin 2014. Kjo shoqëri ushtron aktivitetin e saj në ofrimin e shërbimeve të importit, eksportit, tregtimit dhe furnizimit me shumicë dhe pakicë të energjisë elektrike. Njëkohësisht kjo shoqëri ofron eksperiencën e saj në ndërtimin, zhvillimin dhe menaxhimin e impianteve dhe sistemeve të prodhimit, shpërndarjes dhe transmetimit të energjisë elektrike.

Albanian Energy Supplier është një kompani e specializuar në shitblerjen dhe dhënien me qira të pasurive të paluajtshme, ofrimin e shërbimeve të konsulencës, projektim inxhinierik dhe asistencë teknike.

Albanian Energy Supplier është pjesë e Grupit Balfin, grupit më të madh dhe inovator të investimeve në Shqipëri dhe një ndër më të mëdhenjtë në Ballkan.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Phone: +355 44509250


Kontakt

  • Address:
  • St ‘Papa Gjon Pali II’, ABA Business Center,
    11th Floor, Tirana, Albania

Corporate Presentation

© Copyright 2019 Balfin Investment Group All Rights Reserved.webmail mirëmbajtur nga Landmark