Image not available

GRUPI BALFIN, GRUPI ME I MADH INVESTIMEVE NE SHQIPERIDHE NGA ME TE FUQISHMIT NE BALLKAN SHQUHET PER INVESTIMET E MEDHA NE FUSHEN E NDERTIMIT.

Balfin

Balfin Group

is distinguished
for large investments in
construction field.

Grupi Balfin, grupi me i madh investimeve ne Shqiperi
dhe nga me te fuqishmit ne Ballkan shquhet per
investimet e medha ne fushen e ndertimit. Ky grup filloi
aktivitetin ne fushen e ndertimit ne fillim te viteve 2000
duke u fokusuar fillimisht ne ndertimet e hapesirave

Tirana Bank

është banka e parë
me kapital
tërësisht privat në

Shqipëri.Ajo u themelua me 1996 dhe gjatë kësaj periudhe ka patur një zhvillim të madh, duke shtrirë degët e saj në të gjithë Shqipërinë. Sot ajo është konsoliduar në treg, duke ofruar një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh, që u përgjigjen me së miri kërkesave të klienteve të saj

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Phone: +355 44509250


Kontakt

  • Address:
  • St ‘Papa Gjon Pali II’, ABA Business Center,
    11th Floor, Tirana, Albania

Corporate Presentation

© Copyright 2019 Balfin Investment Group All Rights Reserved.webmail mirëmbajtur nga Landmark